Barbat...insarcinat


Hop si bomba zilei de 26 martie. Dupa cum spune ProTv, un barbat din Ohio, mai precis un transsexual, care si-a pastrat aparatul reproducator feminin dupa operatia de schimbare de sex, a ramas insarcinat.

Daca l-as vedea in fata mea, as voma pe el. Oara chesti asta nu e impotriva religiei? Nu am de unde sa stiu. Daca as avea putere in stat i-as decapita pe toti. De ce? O sa va dau o explicatie logica. Dumnezeu a creat barbatul si apoi femeia. Dupa pacatul din gradina Raiului, femeia a fost "blestemata" sa nasca in chinuri. Bun... Deci daca Dumnezeu a creat barbatul si femeia, de ce lumea din ziua de azi incalca chestia asta? In Biblie nu e pomenit nimic de un gen NEUTRU. Deci voi astia pe dos (transsexuali, gay, lesbiene) carati-va pe Marte la fratii vostri alieni.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ma sincer ..treaba lui ..shi nu ma lua cu D-zeu ..ca asha a dat ...asha a vrut el ...auzi decapita ..ma ..daca era vorba de religie shi de impotriva religiei ..cum dreaq s-a inmultit lumea asta ?..in primul rand adam shi eva au avut 3 fii ..cum s-a desfashurat mai departe ?..incest :)nu mai fii asha de rau cu "freakurile" naturii ..asta e ..ia-o ca atare

Anonim spunea...

cine te crezi sa decapitezi tu pe toata lumea? nu ai nici un drept sa critici pe nimeni si nici sa-i condamni fiecare face ce vrea cu viata lui! Daca tot esti atat de tare de ce nu faci si tu una ca asta?

Anonim spunea...

Mai sunt si alte ,,specimene,, ce nu merita judecate ca exista dumnezeu lasatil pe el sa hotareasca

Anonim spunea...

Mai sunt si alte ,,specimene,, ce nu merita judecate ca exista dumnezeu lasatil pe el sa hotareasca