Protv vrea audienta?


Braşov: Bătaie între mamă şi fiică

La mijloc sunt două copile pe care bunica le-a luat în grijă, de teamă că fata le neglijează. Tânăra mamă o contrazice şi a încercat miercuri să le recupereze într-un mod violent.

Bunica le-a luat la ea acasă pe cele două nepoţele, de 9 şi 12 ani, cu gândul să le ofere o viaţă mai bună. Fiica ei nu are serviciu şi locuieşte într-o garsonieră, împreună cu iubitul ei. Femeia a bătut la uşa mamei sale, hotărâtă să-şi ducă acasă cele două fiice. Cum bunica n-a vrut să se despartă de ele, fiica ei a sărit la bătaie. Asistenţii sociali au început o anchetă, cu atât mai mult cu cât mama celor două fetiţe mai are încă cinci copii daţi în plasament.

Ok, ok...toate bune si frumoase, pana intervine un comment de la un "fan" Protv:

Comentariul suna cam asa:

Ce nu fac reporterii ptr. audiente?! ce spuneam si intr-un alt mesaj, regizare! Cum se intampla si in scoli, exact la momentul potrivit telefonul e pregatit ptr. filmare! Cum se poate oameni buni ca reporterul sa filmeze cum fiica isi loveste mama doar de dragul senzationalului si al audientei?! Nu a facut nici macar o incercare timida de a interveni!ALOOOOOOOO OOOOOOOO, CNA-ul ce face? Sunteti platiti din buzunarul nostru, nu e poisibil! RUSINE protv, RUSINE, RUSINE!!!!!!!!!!!!!! !

0 comentarii: