Sanctiuni mai dure pentru elevi


Nu a fost de ajuns articolul precedent, acum trebuie sa mai caram inca o greutate in spate. Datorita faptului ca paritii elevilor trec mai rar pe la scoala, pentru a nu fi umiliti cand dirigintii citesc cu voce tare notele din catalog, Ministerul Invatamantului vrea sa inlocuie aceste sedinte cu parintii cu un soi de intalniri, care cica dau rezultate in Europa.

Nu ne ajunge atat! Cica acum, pe langa nota scazuta la purtare, vom vi si exmatriculati din scoala pe o perioada de cateva zile, daca nu suntem disciplinati.
Toate cele mentionate mai sus vor fi discutate in vara.

Ca orice elev am si eu cuvantul meu de spus. Bai fratilor, un elev daca vrea sa invete face lucrul asta, daca nu, nu! Credeti ca rezolvati ceva prin regulile astea? Nu. Atata timp cat invatamantul obligatoriu este de 10 clase, degeaba ii exmatriculati pe perioada de cateva zile. Chestia asta nu are sens. Dupa ce ca ne baga carte pe gat de ne sufocam, ne mai si baga niste reguli prostesti. De ce invatamantul romanesc nu e la fel ca cel din afara? Ne trebuie noua 2 ore de biologie, desen, muzica, 4 ore de romana pe saptamana la un profil de matematica-informatica? Eu nu vad rostul. Poate cineva, candva o sa-si dea seama chestia asta.

0 comentarii: