Bomba la OTV

Fenomenul Iliuta la OTV. Pendulul magic face minuni. Domnul Iliuta sustine ca un spirit pune pendulul in miscare. Tot ce trebuie sa faci e sa-i pui o intrebare cu raspuns "Da" sau "Nu". Pendulul este format dintr-un lant si o piatra (nici el nu stie ce piatra e). V-as arata video, daca as putea, cum acest domn sustine ca nu misca mana deloc, chiar daca el se balangane ca naiba. Tema emisiunii suna ceva de genul: "Iliuta este trimisul lui Dumnezeu pe Pamant ?!" "Fenomenul Iliuta va spune totul despre trecutul, prezentul si viitorul dumneavoastra".
Nu stiu ce cauta asemenea oameni la televizor. Dan Diaconescu e baiat destept. Cheama fel si fel de ciudatenii pentru audienta si uite ca reuseste. Bineinteles ca au venit interbari despre Elodia, adresate spiritului. Se pare ca spiritul raspunde ca la carte, din moment ce pendului sta in mana domnului Iliuta. Toata poveste se termina cand Dan Diaconescu ia pendulul si incepe sa intrebe. Culmea e ca pendulul abia se misca, asta datorandu-se tremuratului mainii lui D.D.
Parerea mea? O mare porcarie! Multe alte subiecte, care nu sunt crezute nici de un copil de 5 ani, se discuta cu mult interes. Cam asta e emisiunea de la OTV din data de 15 aprilie 2008. No Comment :|

0 comentarii: