Remiza in 9 oameni


Un meci frumos, cu exceptia celor 2 cartonase rosii. Primul a venit in minutul 62, cand Danciulescu a fost "faultat" de Luchin la marginea careului. Cel din urma a fost eliminat dupa ce a primit al 2-lea cartonas galben. Dinamo reuseste sa scoata din echilibru tabela, scorul devenind 1-0 pentru echipa din Stefan cel Mare, dar numai pentru 3 minute. Chiar daca erau in 10 oameni, timisorenii au reusit sa inscrie in poarta lui Lobont. Ganea a recuperat un balon de la Pulhac, a pasat lui Rusici, iar acesta a inscris cu poarta goala.
Timisiorenii reusesc totusi sa termine partida in 9 oameni, dupa ce Brezinski a primit 2 cartonase galbene in acelasi minut, pentru proteste.
Cam asta a fost meciul. Acum urmeaza reactiile...

După meci, ambele părţi au contestat arbitrajul. “Am jucat bine, dar tuşierul ne-a privat de o victorie. Timişoara a egalat cu un gol marcat din ofsaid. Dinamo a fost echipa mai bună. Dar avem o problemă de concentrare, am jucat mult mai bine 11 la 11”, a spus acţionarul dinamovist Cristi Borcea. “Poate e acoperit de regulament, poate nu, dar Cristi Balaj are o continuitate în a ne dezavantaja. Dacă mai dura puţin probabil că ajungeam să jucăm în şapte. Dinamoviştii au fost umiliţi, nu au fost în stare să ne bată în 14 (11 + 3 arbitrii) contra 9”, a declarat şi patronul timişorenilor Marian Iancu.

Parerile voastre?

0 comentarii: