Edge, simply the best


Producatorul de PC-uri Microworks s-a laudat marti ca a reusit sa dezvolte Edge, "cel mai puternic notebook de 15,4 inch, din lume." Si, la prima privire chiar a reusit, daca ar fi sa ne luam dupa specificatiile tehnice.

Acestea includ, printre altele, procesorul Intel Montevina Dual si Quad Core, memorie RAM de 8 GB si o uriasa capacitate de stocare, care ajunge pana la 4 TB de memorie.

De asemenea, placa video, NVIDIA Geforce 9800M GTX, este una de exceptie. Procesorul este de fapt un Montevina 45nm Core 2 Extreme QX9300, care ruleaza la 2.8GHz.

Laptopul ofera, de asemenea, si un drive care functioneaza cu noua tehnologie Blu-ray, dar optional. Bateria poate rezista pana la doua ore, lucru care nu este surprinzator avand in vedere specificatiile tehnice.

Da, chiar este un vis realitate. Merita si va merita ceva vreme. Nu conteaza pretul, cand ai o aseamnea scula care o cari unde vrei, in geanta personala. In orice caz, daca as avea desatui bani, v-as scrie articole dupa un asemenea laptop. Pana atunci, raman la Hpu meu :)

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna idee mi-ati dat!Si-asa vroiam un laptop de mult si nu stiam ce sa aleg :)