Gameri peste gameri

Cea mai importanta competitie de gaming din Romania se va desfasura anul acesta la CERF, incepand de astazi pana pe 11 mai, la Romexpo.

Astazi debuteaza la CERF competitiile din cadrul ESL Arena, startul urmand a fi dat de jucatorii calificati pentru finalele de la Trackmania, iar ziua se va incheia cu primele runde de la Warcraft DotA.

Astfel, toti pasionatii de jocuri electronice sunt asteptati la ESL Arena in Pavilionul 14, unde pot urmari meciurile profesionistilor si isi pot imbunatati calitatile la cele 24 de calculatoare disponibile publicului larg.

In finala de la Trackmania se vor intrece patru finalisti pe durata a trei runde de cate 45 de minute, organizatorii punand la bataie premii in valoare de 300 euro.

Ziua se va incheia cu prima runda din finala de Warcraft DotA, aceasta aduncand fata in fata patru echipe cu renume in lumea gamingului: TeG, IGG, AW si asdf.

Castigatoarea o vom afla abia joi dupa-amiaza, dupa alte doua runde. Premiile oferite de organizatori se ridica la suma de 2.000 euro.

Electronic Sports League (ESL) este cea mai importanta comunitate de gaming din Europa, avand aproximativ 800.000 de utilizatori. ESL beneficiaza de cea mai performanta platforma de competitii eSports din lume, oferind premii in valoare de peste un milion USD la competitiile organizate.

ESL, care este prezenta in 21 de tari europene, in Statele Unite si in China, organizeaza cele mai importante competitii de gaming din lume pentru mediul online si offline: Extreme Masters, European Nations Champions, ESL Pro Series si Warcraft III League Series.

0 comentarii: