Muia si Laba candideaza


E bine sa citesti Evz in fiecare zi. Nu sti peste ce dai. Peste ce am dat io azi? Peste un articol super tare. Poza si titlul spun totul. :)
Doi candidati la fotoliul de edil s-au gandit ca numele lor nu sunt un inconvenient pentru a ajunge primari. Muia Marcel (PSD) isi doreste cu ardoare sa ajunga edilul comunei Cheveresul Mare, din judetul Timis.

Se pare ca numele haios al candidatului social-democrat nu-l impiedica pe acesta sa aspire la fotoliul de primar, chiar daca unii dintre alegatori se vor uita de doua ori inainte de a pune stampila.

Un alt aspirant la fotoliul de primar este Vasile Laba, PD-L, care se vrea sef peste locuitorii din Bistrita Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud. El are chiar si lozinci serioase pentru alegatori, printre ele regasindu-se: 'Se pot baza pe Laba' sau 'Aveti incredere in Laba'.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Articolul din EVZ arata inca odata cat de slaba este puterea mintala a celor de acolo... si cum in campanie electorala este permis orice iar CNA-ul si altii abilitati joaca doar in functie de interes, neamendand trustul sau neluand pozitie la rticolul evident cu sens peiorativ...

Anonim spunea...

Hai ca aici sunt chiar vulgari.Altceva mai interesant nici ca au gasit.