Zoso, zeul zeilor

Dragi cititori se pare ca zoso nu s-a mai vintecat. Boala asta, pe nume "suferinta", se agraveaza pe zi ce trece. Se crede buricul Pamantului atunci cand comenteaza pe blogul lui dece.
Citez raspunsul lui: "un ratat care e mai smecher, mai bine vazut, mai citit, mai destept si mai bine platit ca tine, z1pp0. in comparatie cu mine, da, tu esti un ratat."
Comentariul meu la articolul lui dece a sunat ceva de genul: "zoso sux…se crede zeul zeilor si de fapt e un ratat. a avut noroc cu mircea badea si dupa parerea mea ar fi trebuit sa-i multumeasca pentru promovare, nu sa-l critice iar."
Toate bune si frumoase! Dupa ce a raspuns asa de frumos si de credibil, i-am dat replica: "ok ok…si acum trebuie sa ne laudam? daca as fi in locul tau as sta in banca mea si mi-as vedea de treaba si nu as face haz de necaz.

Mai bine vazut zici? Datorita cui? Datorita lui Mircea!
Mai bine platit? Datorita cui? Datorita lui Mircea!
Mai citit? Datorita cui? Datorita lui Mircea!
Mai smecher? Te crezi smecher pentru ca esti bine vazut, bine platit si citit? Datorita cui toate astea? Datorita lui Mircea!

Asa ca ciocu’ mic si joc de glezne nenea zoso. Daca ai fost sau esti cel mai bun blogger din Romania asta inseamna ca trebuie sa ii ei pe toti peste picior, nu? Nu uita ca ai plecat de jos!
Prin ce balmajesti tu acolo nu vad nici un pic de inteligenta din partea ta….dar in fine… n-are rost sa-mi bat capul.
"

Azi vad ca a mai dat un raspuns la mesajul anterior, si anume: "gogule, daca ai google, poti da o cautare simpla si ai sa vezi ca premiza de la care ai facut sinapsa aia grabita e gresita. hai ca te ajut:
link link link (nu am chef sa-i fac reclama)" -in link era vb de traficul facut datorita lui Mircea Badea.
Dupa replicile lui amarate, vin si ale mele: "stiu cat trafic ti-a facut mircea badea. si chestia asta te-a ajuta in procente de 80%. o data cu traficul din zilele respective poate ca ti-a adunat si cativa “fani” si cititori fideli. intelegi? probabil ca cititorii ai spus si altora. ok? probabil ca ai urcat pe primul loc in directoare. (asta mai mult ca sigura) …etc."

Domnu' zoso are nevoie de un chirurg care sa-i scoata aerele de "sufarstar" "superstar" din cap. Ar fi cazul sa-ti mai iei seama. Get a life!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Normal ar fi sa-l ocolesti pe Zoso, sa nu mai scrii pe blogul lui si nici sa-l mai bagi in seama. Fiecare are drumul lui in viata, de ce sa te intersectezi cu un om pe care nu-l agreezi?

Tind sa-ti dau dreptate doar dintr-un punct de vedere: daca Zoso este prieten cu Mircea Badea, atunci sacul si-a gasit peticul! Nu spun mai mult, mai ales ca despre paranoia se gasesc detalii pe Internet!!